top of page

ACCESS BARS™

Herinner jij je nog de laatste keer dat je volkomen relaxt was en dat je je totaal gekoesterd en verzorgd voelde? Of is dat alweer te lang geleden? Hoe vaak komt het voor dat je meer aan anderen geeft dan dat je zelf ontvangt? Weet je dat jij alles kunt hebben wat jij wenst? Als je maar bereid bent om meer te 'ontvangen' en wellicht een beetje minder te ‘doen’.

 

Op je hoofd zijn er maar liefst 32 punten die, als ze zacht aangeraakt worden, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen. Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je hebt opgeslagen. Door het zacht aanraken van deze punten geef je je hoofd de kans om de dingen op te ruimen die niet meer nodig zijn. Je geeft je hoofd meer rust. Je geeft je lichaam meer rust. Het is te vergelijken met het defragmenteren van een harde schijf van je computer. Je creëert weer ruimte waardoor alles soepeler functioneert.

 

Met een Access Bars™ behandeling hef je blokkades op en stroomt alles in je leven met meer gemak, vreugde en glorie. Het is een ongelooflijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt die jij bereid bent te veranderen.

Access Bars™ heeft al duizenden mensen geholpen met slaapproblemen, gezondheids- en gewichtsproblemen, problemen met geld, seks, relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer. Met Access Bars heb je goud in handen. Je kunt het altijd en overal toepassen want jouw handen heb je altijd bij je! Het is een bijdrage aan jezelf, jouw naasten of cliënten in je eigen praktijk. Tijdens de workshop ontvang je twee sessies en geef je twee sessies zodat je alle tools hebt om daarna zelf aan de slag te gaan. 

Na het volgen van een Bars class ben je een officiële Bars Practitioner (certificaat BP) en mag je zelf Bars Sessies geven. Meer informatie hierover krijg je in de Bars class. Waar wacht je op, schrijf je nu in. Time to relax!

Deelname kost: € 300 voor de eerste Bars class en € 150 bij herhaling (binnen een jaar). Kinderen van 16 en 17 jaar betalen de helft van de prijs. Kinderen van 15 jaar en jonger mogen gratis deelnemen in het bijzijn van een betalende begeleider.

De volgende class is gepland op zaterdag 11 januari 2020. De class duurt 1 dag van 9.00-17.00 uur.

Kijk ook op eens op mijn Facebook pagina. Daar worden alle toekomstige evenementen weergegeven.

bottom of page