BEWEGINGSKRACHT TRAJECT

Bij het BewegingsKracht Traject ga je zelf ontdekken. Tijdens een kennismakingsgesprek stemmen we af op de hulpvraag om zo een helder beeld te krijgen van wat er nodig is. Als het klikt gaan we van start en zullen we gemiddeld 6 keer samen trainen en actief bewegen.

 

Het programma

In de trainingen staat ‘krachtig staan’ centraal, want door het ontdekken van de eigen kracht leer je iets wat een ervaring is voor het leven.

 

Door te bewegen ga je ervaren wat er in je eigen lichaam gebeurt. Hoe handel je, hoe reageer je en wat doet dat alles van binnen met je? Zo leer je vertrouwen op jezelf, door te luisteren naar je lichaam en je emoties. Alleen dan krijg je inzichten en kun je patronen doorbreken waar je niet zo blij van wordt, omdat je bewust leert kiezen voor een andere reactie.

Inhoud van de trainingen

 1- op 1 training

  • We gaan 3x werken aan de bewustwording van je eigen lichaam, verbinding maken met jezelf, voelen wat er speelt, het ontdekken van je grenzen en het ervaren van je kracht.

  • Daarna gaan we 3x trainen op thema’s die voor jou belangrijk zijn en waarin jij wilt groeien.

Ouder- kind training

We bieden ook de mogelijkheid om als ouder samen met je kind te trainen. Deze training bestaat uit 4 sessies van een uur.

Hierin staat verbinding maken met elkaar centraal. Samen gaan jullie ervaren, leren en genieten van de bewegingen en wat het doet om in contact te staan met elkaar. Zo leer je beter met elkaar af te stemmen om zo de ouder-kind-band te versterken.

Wat mag je nog meer verwachten

Voorop staat in deze sessies dat het leuk moet zijn, we gaan bewegen, ontdekken en creatief op zoek naar dát wat jij nodig hebt om weer lekker in je vel te zitten. Waar nodig krijg je ook oefeningen mee naar huis. In geval van kinderen krijgen ouders in de meeste gevallen ook een actieve rol. 

Tussen de trainingen door is er de mogelijkheid tot contact, om op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en/of voor eventuele vragen. 

Omdat we gaan bewegen is het van belang om gemakkelijk zittende (sport)kleding te dragen.

Traject en tarieven BewegingsKracht

Iedere 1-op-1-training start met een gratis kennismakings- (intake)gesprek. Hierin stemmen we af wat de hulpvraag is en krijg je uitleg over de BewegingsKracht methode en wat deze voor jou of het kind kan betekenen.

 

·        1 op 1 training: 6 sessies

·        Ouder- kind training: 4 sessies 

·        Het standaardtarief is € 70,00 per training van 45-60 minuten.                                     

Maak een afspraak voor een intake.