BODY MIND RELEASE

  • Je weet en begrijpt heel goed wat er niet lekker loopt, maar hoe keer je het om?

  • Blijf je in rondjes draaien maar wil je nu eens echt van je klachten af?

  • Vooral níet praten, maar in 7 weken effectief door je proces heen met een methode die je in je leven leert integreren en die je na de sessies blijvend ondersteund.

 

IETS VOOR JOU?

Dan past Body Mind Release (BMR) bij jou. Het is een groeitraject dat je aangaat als je zelfstandig jouw innerlijke rust, balans, levensvreugde en energie wilt terugvinden. Na het loslaten van je innerlijke ballast ben je instaat je positieve gevoelens terug te halen en sta je weer voluit in het leven!

Je kunt in je dagelijkse leven een enorme variëteit aan fysieke, mentale en sociale klachten en problemen ervaren. Denk bijvoorbeeld aan: stress, burn-out, vermoeidheid, afhankelijkheidsomberheid, piekeren, angsten, kinderen met gedragsproblemen, beperkende gevoelens en gedachten, belemmerende overtuigingen, onzekerheden etc.

Volgens wetenschappelijk onderzoek van celbioloog Bruce Lipton, wordt 95% van al onze levensklachten veroorzaakt door de ballast die we uit het verleden, veelal onbewust, meedragen. Positieve gevoelens zoals zelfvertrouwen, vastberadenheid, succes, geluk, positiviteit, vreugde, passie, eigenwaarde en zelfrespect kun jij zomaar verliezen. Het belemmert en bepaalt wel vaak hoe jij je voelt, denkt, gedraagt, handelt en in het leven staat. Het beïnvloed direct onze keuzes, de mate van ervaring van stress en spanning, tot wie jij je aangetrokken voelt, of iets wel of niet lukt in jouw leven. Het kleurt de bril waarmee jij naar jezelf, een ander en het leven kijkt.

 

BMR is een bewezen effectieve methode die jou helpt met het gericht aanpakken van de  ballast van beperkende gevoelens, overtuigingen en angsten. Je gaat jezelf structureel opschonen en ruimte maken om vervolgens positieve gevoelens terug te halen om zo je innerlijke rust en kracht weer terug te krijgen. Geen loze beloftes. Niet meer praten over problemen of ermee leren omgaan, maar zelfverantwoordelijkheid en doen! Loslaten begint namelijk bij bewustwording.

Wil je zelf de regie terugnemen in je leven, zelf de verantwoordelijkheid hebben en je weer echt goed en positief voelen? Neem dan contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.