top of page

HEALY KOPEN

ACTIE tot en met 6 september: je krijgt 500-1000 euro korting bij de aanschaf van de Holistic Health, de Holistic Health Plus of de Resonance. Wanneer je al een Healy hebt en je hebt een Gold of een Holistic Health en je koopt een upgrade van Gold naar Holistic Health Plus of van Holistic Health naar Resonance , dan krijg je ook 500 of 1000 euro korting. Kijk hier voor de kortingscodes en voorwaarden.​

De Healy wordt ook wel een wearable genoemd. Het apparaat is 5 x 5 cm en d.m.v. een smartphone of tablet maak je via bluetooth verbinding en start je het programma dat op dat moment een bijdrage aan je is. Makkelijk om overal mee naartoe te nemen!

Je kunt kiezen uit 4 edities:

Gold

Holistic Health

Holistic Health Plus

Resonance (meest uitgebreide met analyse app)

Klik hier voor uitleg van de edities met de bijbehorende programma's en de prijzen. 

Healy heeft gekozen voor netwerkmarketing. Dat betekent dat je een Healy koopt bij iemand die zelf ook een Healy heeft gekocht en deze persoon zal ook je contactpersoon worden. Je kunt dus het beste iemand kiezen die jou goed kan voorzien van informatie en met wie je een klik hebt.

 

Als je een Healy via mij wil aanschaffen krijg je mijn directe link naar de Healy website, waar jij jouw bestelling kunt plaatsen. 

 

Je krijgt het apparaat thuisgestuurd door Healy en je mag hem 14 dagen uitproberen. Ben je niet tevreden, dan krijg je je geld terug.

 

Na je aankoop ontvang je inloggegevens voor de Healy backoffice zodat je ook toegang krijgt tot een heleboel informatie. Daarnaast ontvang je van mij nog een factsheet met de meest belangrijke informatie en kun je met vragen altijd bij mij of iemand anders uit mijn team terecht.

Heb je interesse in een Healy en wil je advies welke het beste bij jou past? Neem dan contact op voor een gratis intake zodat we dit samen kunnen bespreken.

bottom of page