top of page

HEALY RESONANCE

Je kunt kiezen voor een behandeling met de Healy Resonance in mijn praktijk, het huren van een Healy Holistic Health voor thuisgebruik (bij chronische klachten), maar je kunt ook zelf een Healy aanschaffen zodat je iedere dag gebruik kan maken van de helende frequenties. Voor meer informatie over de aanschaf van een eigen Healy klik je hier

Elke cel in je lichaam heeft een frequentie of trilling. Door allerlei oorzaken kunnen de frequenties veranderen en kun je klachten krijgen zoals pijn, vermoeidheid, huidproblemen, slaapproblemen, chronische klachten, klachten aan spieren en/of gewrichten etc. Elke cel heeft een celmembraan om zich heen en wanneer de spanning van het celmembraan afneemt, dan ontstaan er allerlei klachten. De Healy zorgt ervoor dat de spanning van de membranen weer toeneemt.

 

De Healy Resonance analyseert binnen een paar seconden de disbalansen in je energieveld en geeft direct aan welke frequentieprogramma's je hierbij kunnen ondersteunen. Door het laten draaien van deze programma's krijgt je zelfgenezend vermogen een boost en kunnen klachten verminderen of zelfs verdwijnen. Een behandeling kan ook op afstand plaatsvinden.

Hij is medisch gecertificeerd voor:

- Angst

- Depressie

- Chronische Pijnklachten

- Migraine

- Fibromyalgie

- Skeletpijnen

En er worden ook goede resultaten behaald bij:

- Stress

- Overgewicht

- Leren

- Opvliegers

- Menstruatiepijn

- Emotionele disbalans

- Psychische pijnklachten

- Kiespijn

- Besmetting door bacteriën

- Verkoudheid

- Allergieën

- Maag- en darmklachten

- Acne

- Wondgenezing

- Examenvrees

- Concentratieproblemen

- Geheugenproblemen

- Vermoeidheid

- Slapeloosheid

- Snel herstel van spieren

bottom of page