KINDERCOACHING TRAJECT

Het Basistraject Kindercoaching is een mooie eerste stap om je kind weer op weg te helpen en het kind te leren het probleem dat het ervaart zelf op te lossen. Of het nu een opvoed- of gedragsprobleem is of meer sociaal-emotioneel van aard is.

We starten met een gratis kennismakingsgesprek, waarbij je kind aanwezig (mag) zijn, zodat het zelf kan ervaren of het fijn en vertrouwd voelt om samen te gaan werken. Daarna volgt een intake, het liefst met beide ouders (zonder kind) om de hulpvraag zo duidelijk mogelijk te krijgen. In de eerste een-op-een sessie werken we uiteraard aan de vertrouwensrelatie en gaan we concreet aan de slag met de hulpvraag. De coaching sessies kunnen worden ondersteund door technieken van Access consciousness en Aromatherapie. 

 

Opvolgend aan de behandeling kan je kind ondersteunend ‘huiswerk’ meekrijgen, zodat het kind thuis kan oefenen met de tips en handvaten die het heeft geleerd. De ouders spelen hierin een belangrijke rol:

  • Als hulp zodat het ook echt het geleerde in de praktijk gaan oefenen, ook als het soms stom of lastig is.

  • Het kind moet thuis ook terug kunnen vallen op de ouder, in de veilige omgeving, als er vragen zijn of het iets tegenkomt wat even aandacht nodig heeft.

 

Het Basistraject Kindercoaching duurt 10 weken, waarbij je vijf sessies van 1 uur krijgt. Tevens zal bij de eerste en laatste sessie een  iTOVI-scan* gedaan worden.  

 

Als je het Basistraject wilt verlengen dan kan dat op 2 manieren, door:

 

Maak een afspraak voor een gratis intake.

Lees hier ervaringen van anderen die jou voor gingen.

* Met een klein apparaat wordt je lichaam gescand aan de hand van frequenties. Op die manier krijg je een snel overzicht van waar jouw lichaam/geest op dat moment uit balans is en welke oliën je kunt inzetten om hierin te ondersteunen. Een wetenschappelijk bewezen methode.