OUDERWORKSHOP

Je kind beter in zijn vel, van emotie naar begrip💗

 

Editie 1 was een succes, vandaar dat we deze workshop nog 2x gaan aanbieden voor de zomervakantie!

Vliegen de emoties van je kind (en jezelf) je soms om de oren, gaat het van 0 naar 100 en weet je niet hoe je dit kunt aanpakken?
Wil je binnen twee dagen de tools in handen krijgen om rust in de tent te krijgen? Dan is deze workshop iets voor jou!

In deze workshop zoomen we in op deze heftige emoties. Een verdrietig of boos kind wil je namelijk vaak wat vertellen. We gaan een kijkje nemen in de binnenwereld van je kind om van daaruit de slag te maken hoe je je kind hierbij kunt ondersteunen. Je krijgt als ouder dus de tools in handen t.a.v. het uiten en onder woorden brengen van wat er binnenin je kind speelt. Het resultaat? Een kind dat beter tegen drukte en prikkels kan, beter kan concentreren en steviger in de schoenen staat. Hierdoor reageert het kind minder heftig, leert vertrouwen op het gevoel en voelt zich meer happy. Een kind terug in de eigen kracht zetten geeft balans voor zowel je kind als voor het hele gezin! 

De workshop

We gaan met een kleine groep ouders aan de slag vanuit vertrouwen en verbinding. Maar, wat kun je verwachten?

  • De workshop bevat 2 avonden of ochtenden van 2 uur. Zodat je tussendoor ook thuis kunt oefenen en de theorie kunt toepassen. Tijdens dag 2 is er ruimte voor persoonlijke ervaringen en vragen. Uiteindelijk gaat het erom een duurzame verandering tot stand te brengen

  • Je krijgt informatie, maar je gaat ook zelf ervaren en aan de slag
  • We gaan boosheid niet weghalen bij je kind, maar je krijgt       

        handvaten om ermee om te gaan

  • Je krijgt materiaal mee voor thuis, zodat je het direct kunt oefenen met je kind

  • De 2e avond kijken we hoe het is gegaan, is er ruimte voor vragen en diepen we nog een stapje uit

Voor wie?

Ben jij die bewuste ouder die zelf aan de slag wil en wat meer handvaten wil om het thuis wat relaxter te laten verlopen?

Dan ben je van harte welkom! 

Omdat het voelt als een feestje om deze workshop te lanceren, willen we dat vieren met een speciale introductiepriijs van €150 inclusief materiaal, koffie, thee en wat lekkers.

Locatie: Maastricht

Dag 1 van de eerst volgende workshop is gepland op dinsdag 14 mei en de vervolgdag is op 21 mei 2019 van 19.30-21.30 uur.

 

 Kun je deze datum niet? We hebben nog één workshop gepland voor de zomer:   woensdag 12 juni en het vervolg op 19 juni van 9.30-11.30 uur.
 

Klik hier om naar het Facebook evenement te gaan. Heb je vragen? stuur even een berichtje!
 

Mocht je het liever bij jou thuis organiseren of schikt een andere datum beter en heb je een groepje van 4 personen bij elkaar, dan is dat uiteraard bespreekbaar (in straal Sittard-Geleen, Heerlen, Maastricht). Neem gerust contact op!