top of page

I AM is moving!

Het is tijd voor meer ruimte, letterlijk! Vanaf 1 maart verhuist I AM naar een prachtige praktijkruimte in Maastricht. Deze ruimte zal de centrale plek worden waar alle activiteiten zoals de behandelingen, workshops en info-avonden gaan plaatsvinden.

Een lichte ruimte voor mezelf waar ik nog meer mag gaan uitdragen waar ik voor sta. Maar vooral een ruimte waar jullie welkom zijn om te ervaren, te delen, te voelen wie je bent, in contact te komen met jezelf maar zeker ook met andere gelijkgestemden. Een ruimte waar we samen de volgende stap zetten.

Voel je welkom om een keer te komen kijken. Het nieuwe bezoekadres is: Molensingel 47, 6229 PB Maastricht.

Liefs Anne-Marie

"The universe doesn't give you what you ask for with your thoughts; it gives you what you demand with your actions"

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg I AM
  • I AM op facebook
  • I AM op instagram
  • I AM op linkedin
bottom of page