top of page

Workshop biotensor 29 april 2018


Leren werken met de biotensor WORKSHOP 29 APRIL 2018 Zoals bekend bestaat alles uit energie en heeft alles een eigen unieke trilling. De biotensor is een meet- en testapparaat dat te vergelijken is met een wichelroede of pendel. Je kunt er dus energie mee testen. Je kunt bijv. voedingsmiddelen uittesten, testen welke dosis je van bepaalde essentiële oliën of andere producten kunt nemen om het gewenste resultaat te krijgen, of uittesten hoe je bepaalde producten het beste tot je kan nemen (smeren, innemen, inhaleren). Maar denk ook eens aan allergieën. Het is vrij eenvoudig duidelijk te krijgen welke voedingsmiddelen of andere oorzaken de evt. boosdoener zouden kunnen zijn. De biotensor zou eigenlijk in geen enkel huishouden en praktijk mogen ontbreken en het werken ermee is in korte tijd te leren. Wat leer je in de biotensor workshop? In deze workshop leer je de techniek om te kunnen werken met een biotensor. Om te kunnen testen met een biotensor is naast de vraagstelling het vertrouwen in jezelf het allerbelangrijkste!

Aan de hand van een cursusmap begeleid ik je door de achterliggende theorie waarin je het nodige duidelijk zal worden. Tijdens het praktijk gedeelte leer ik je hoe je volwassenen, kinderen maar ook dieren kunt testen. Kortom, de basistechnieken worden je tijdens dit dagdeel aangereikt. De investering voor deze workshop bedraagt € 105,- incl. btw en is inclusief koffie/thee met iets lekkers, uitgebreide informatiemap en biotensor. De workshop vindt plaats in de praktijkruimte van I AM in Maastricht. Heb je interesse, meld je dan aan via de "GAAT" knop in het facebook evenement. Ik neem dan z.s.m. contact met je op. Hartelijke groet, Anne-Marie

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg I AM
  • I AM op facebook
  • I AM op instagram
  • I AM op linkedin
bottom of page