top of page

Ouderworkshop: je kind beter in zijn vel, van emotie naar begrip (14 en 21 mei)


Editie 1 was een succes, vandaar dat we deze workshop nog 2x gaan aanbieden voor de zomervakantie! Vliegen de emoties van je kind (en jezelf) je soms om de oren, gaat het van 0 naar 100 en weet je niet hoe je dit kunt aanpakken? In deze workshop zoomen we in op deze heftige emoties. Een verdrietig of boos kind wil je namelijk vaak wat vertellen. We gaan een kijkje nemen in de binnenwereld van je kind om van daaruit de slag te maken hoe je je kind hierbij kunt ondersteunen. Je krijgt als ouder dus de tools in handen t.a.v. het uiten en onder woorden brengen van wat er binnenin je kind speelt. Het resultaat? Een kind dat beter tegen drukte en prikkels kan, beter kan concentreren en steviger in de schoenen staat. Hierdoor reageert het kind minder heftig, leert vertrouwen op het gevoel en voelt zich meer happy. Een kind terug in de eigen kracht zetten geeft balans voor zowel je kind als voor het hele gezin! We gaan dus 2 avonden of ochtenden samen aan de slag, zodat je tussendoor ook thuis kunt oefenen en de theorie kunt toepassen. Tijdens dag 2 is er ruimte voor persoonlijke ervaringen en vragen. Het doel is als ouder te groeien om uiteindelijk een duurzame verandering tot stand te brengen. Datum: we starten dinsdag 14 mei en het vervolg is op 21 mei. Tijdstip: 19.30-21.30 uur Prijs: de totale investering is €150,- (koffie, thee en wat lekkers inbegrepen). Locatie: Maastricht Mocht je het liever bij jou thuis organiseren of schikt een andere datum beter en heb je een groepje van 4 personen bij elkaar, dan is dat uiteraard bespreeknbaar (in straal Sittard-Geleen, Heerlen, Maastricht), neem gerust contact op! Kun je deze datum niet? We hebben nog één workshop gepland voor de zomer: woensdag 12 juni en het vervolg op 19 juni van 9.30-11.30 uur

Inschrijven voor deze workshop kan door het sturen van een mail naar info@iamcoaching.nl of klik op de foto om naar het Facebook evenement te gaan.

Warme groet!

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg I AM
  • I AM op facebook
  • I AM op instagram
  • I AM op linkedin
bottom of page