Workshop Raindrop massage Maastricht (23 september 2019)

08.09.2019

Binnen één dag de schitterende techniek van de Raindrop massage volledig onder de knie krijgen!

- eenvoudige en intuïtieve behandelmethode
- gebruik van therapeutische etherische oliën
- ondersteunt het welzijn en een gezond functionerend immuunsysteem en zenuwstelsel
- creëert balans voor lichaam en geest
- combineert oosterse en westerse geneeswijzen en zorgt voor ontspanning
- ondersteunt o.a. bij stress, depressieve klachten en pijnklachten

Wat is de Raindrop massage?
De Raindrop massage (ook wel Raindrop Techniek genoemd) is een behandelmethode die een zeer krachtige werking heeft maar zeer zacht van aard is. Door de pure etherische oliën te combineren met de eeuwenoude helingmethode van de Lakota indianen en de Tibetaanse reflexologie (Vitaflex), ontstond de Raindrop massage, waarbij energie in het lichaam weer tot stromen gebracht kan worden.

Er wordt gewerkt op de reflexpunten van de ruggengraat die zich op de voeten bevinden en op de ruggengraat zelf. Het helpt de energiecentra in je lichaam goed af te stemmen en ze te openen als ze geblokkeerd zijn. Je lichaam krijgt zo de gelegenheid afvalstoffen af te voeren en de balans weer te herstellen.

Voor wie?
De Raindrop massage workshop is voor iedereen die deze zachte behandelmethode wil leren kennen en onder de knie wil krijgen. Na de workshop kun je deze techniek toepassen, eventueel als aanvulling in je praktijk. Er is geen vooropleiding vereist om deel te nemen aan de workshop.

Deelname kost: € 300* inclusief uitgebreide instructie en Raindrop kit (9 gecertificeerde etherische oliën van 5ml, 1 fles ortho ease massageolie en 1 fles V-6 draagolie t.w.v. € 152,46, te gebruiken voor meerdere behandelingen).

Indien je al in bezit bent van de Raindrop kit dan bedraagt de deelname € 150*.

 

*Prijs is inclusief btw. voor particulieren. Voor organisaties wordt er op de factuur

+ 21% btw in rekening gebracht.

 

Inschrijven voor deze workshop kan door het sturen van een mail naar info@iamcoaching.nl of klik op de foto om naar het Facebook evenement te gaan.

 

Warme groet,

Anne-Marie Korsten

Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg I AM
  • I AM op facebook
  • I AM op instagram
  • I AM op linkedin
  • I AM op facebook
  • I Am op instagram
  • I Am op linkedin

© 2018 I AM: Lichaamsgerichte therapie en coaching. Contact: +31 (0)6 23 21 83 12 of  info@iamcoaching.nl. Voor prestatiecodes klik hier.

IBAN: NL75 KNAB 0256 8383 56. KvK:  54751144. Btw-nummer opvraagbaar. Foto's: Kim Booij Photography. Website: House of Communications