top of page

Gecertificeerde Access Bars class in Maastricht (2 november 2019)


Ben jij toe aan verandering in je leven? Gun jij jezelf eindelijk die dag voor jezelf waarin je heerlijk mag ontvangen? Wil je leren hoe je de mensen om je heen ook die ruimte kan geven om te groeien? Dan is de Access bars class die ik op zaterdag 2 november geef het cadeau voor jezelf waar je naar op zoek bent!

Op je hoofd zijn er maar liefst 32 punten, die, als ze zachtjes aangeraakt worden, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen. Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Door het zacht aanraken van deze punten op het hoofd geef je het hoofd de kans om de dingen op te ruimen die niet meer nodig zijn. Je geeft het hoofd meer rust, je geeft het lichaam meer rust. Het is te vergelijken met het defragmenteren van een harde schijf van je computer. Je creëert meer ruimte waardoor alles weer soepeler functioneert.

Tijdens de workshop ontvang je twee sessies en geef je twee sessies zodat je alle tools hebt om daarna zelf aan de slag te gaan. Na de workshop ontvang je een certificaat en ben je officieel een Bars Practitioner en mag je deze behandeling ook aan anderen gaan geven. Een bijzonder mooie techniek waarmee je je gezin, vrienden en familie kan ondersteunen maar zeker ook als aanvulling in je praktijk!

Investering:

- €300,- voor de eerste class

- €150,- bij herhaling (binnen een jaar)

- Kinderen van 16 & 17 jaar betalen de helft van de prijs

- Kinderen van 15 jaar en jonger mogen gratis deelnemen in het bijzijn van een betalende begeleider

Alle prijzen zijn voor particulieren incl. BTW en voor bedrijven excl. BTW.

Tijd: 9.00-17.00 uur

Locatie: praktijk I AM in Maastricht

Inschrijven voor deze class kan door het sturen van een mail naar info@iamcoaching.nl of klik op de foto om naar het Facebook evenement te gaan. Warme groet, Anne-Marie Korsten

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg I AM
  • I AM op facebook
  • I AM op instagram
  • I AM op linkedin
bottom of page