top of page

iTOVI SCAN

TRANSFORMATIETRAJECT

In dit traject brengen we conflicten, struikelblokken, innerlijke blokkades en overtuigingen in je leven aan het licht. Ik laat jou zien hoe je deze kunt verwijderen, waardoor je een leven kunt leiden dat past bij wie jij in wezen bent. Mijn persoonlijke professionele vaardigheden, kennis en ervaring zet ik in bij het terugvinden van jouw authentieke zelf en het stellen en behalen van jouw doelen, creativiteit en innerlijke rust.

In een-op-een sessies zet ik samen met jou de volgende stappen:

  • Onderliggende problematiek en (onbewuste) belemmeringen duidelijk krijgen. Waardoor loop je nou precies vast in je leven? 

  • Je hiervan bevrijden.

  • Achterhalen wat jij wilt in je leven en inzichtelijk maken wat je nodig hebt om dat te bereiken zodat je een echte transformatie kunt ondergaan.

 

Het intensieve Transformatietraject van 12 weken is een blijvende investering in jezelf. Het leidt tot een mooie, blijvende transformatie. Gedurende het traject krijg je twaalf sessies van 1,5 uur. Tevens zal bij de eerste en de laatste sessie een iTOVI-scan* gedaan worden.

 

Maak een afspraak voor een gratis intake.

Lees hier ervaringen van anderen die jou voor gingen.

* Met een klein apparaat wordt je lichaam gescand aan de hand van frequenties. Op die manier krijg je een snel overzicht van waar jouw lichaam/geest op dat moment uit balans is en welke oliën je kunt inzetten om hierin te ondersteunen. Een wetenschappelijk bewezen methode.

bottom of page