top of page

ACCESS CONSCIOUSNESS

Access Consciousness biedt je de mogelijkheid om datgene in je leven te veranderen wat jij altijd al graag wilde veranderen. Door middel van energetisch lichaamswerk zoals de Bars en Body processen mag je loslaten waar jij vast zit in beperkingen.

 

Alles in Access Consciousness draait erom om jou te versterken in het besef dat jij alles oneindig kunt waarnemen, weten, zijn en ontvangen. Het doel is jou in staat te stellen om te allen tijde te weten dat je weet. Weer terug vertrouwen op je intuïtie en je lichaam.

 

Body processen

De Body processen zorgen voor een dialoog met het lichaam zodat er verbinding gemaakt kan worden. Dit zorgt ervoor dat je weer kan genieten van je lichaam in plaats van ertegen te vechten en het te misbruiken. Als je jouw relatie met je lichaam verandert, verander je jouw relatie met al het andere in je leven.

De Bars

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten. Iedere Bars sessie kan 5 tot 10 duizend jaar aan beperkingen loslaten, in het deel van je leven dat overeenkomt met het desbetreffende barspunt dat wordt aangeraakt. Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.

bottom of page