top of page

GUASHA THERAPIE

Guasha is een zeer effectieve techniek uit China waarbij speciale olie op de huid wordt aangebracht en door middel van een platte steen (van jade, rozenkwarts, basalt of biansteen) over de huid wordt gewreven, met als doel afvalstoffen/gifstoffen op celniveau te verwijderen. Daar waar blokkades zitten kunnen rode vlekken ontstaan die na enkele dagen weer geheel verdwijnen. Het wrijven met de steen, samen met de werking van de olie zorgt voor ontgifting waarna het lichaam de  gifstoffen afvoert.

 

De guashabehandeling vindt plaats op een speciale massagestoel waarbij voornamelijk gewerkt wordt op de rug, schouders en nek. De behandeling wordt altijd afgesloten met een ontspannende hoofdbehandeling.

 

Door het afvoeren van de gifstoffen komt er weer meer zuurstof in de cellen, functioneert het lichaam beter en verdwijnen kleine of grote klachten geheel of gedeeltelijk. Gemiddeld zijn er 4 tot 8 behandelingen nodig. Na de eerste behandeling ervaar je al een enorm positief effect. Voor chronische klachten zijn vaak meer behandelingen nodig.

 

Door het regelmatig ondergaan van een guashabehandeling verdwijnen niet alleen fysieke blokkades maar ook mentale problemen en vastzittende emoties komen los.

Wat doet een Guasha behandeling?

- bevordering van de bloedsomloop

- ontgifting en ontzuring

- stimulatie van het immuunsysteem

- verbeterde werking van de organen

- vermindering van spanning

- balans op emotioneel vlak

- verminderen/verlichten van blokkades en pijn

- ontspanning en bevordering van helderheid van geest

Wanneer kies je voor Guasha?

Guasha is zeer effectief bij:

- alle pijnsyndromen

- fibromyalgie

- klachten aan nek, schouder en rug

- reumatische klachten

- chronische vermoeidheid

- RSI klachten

- stress

- burn-out

- astma

- migraine

bottom of page