top of page

I AM REVIEWS

Gisteren mijn 2e workshop bij Anne Marie mogen volgen, over enkele weken staat de 3e gepland. Dankbaar dat ik bij haar terecht ben gekomen! Ze legt alles op een duidelijke manier uit, is super enthousiast over de kennis die ze mag delen, maar is bovenal een warme en lieve persoonlijkheid.

I AM Nicole

Maastricht

Vandaag heb ik deelgenomen aan de workshop Werken met de biotensor. waauw! Wat een waardevolle toevoeging voor mijn praktijk, maar ook voor mijn prive leven.

 

Anne-Marie is een mooi en lief mens met verstand van zaken en aandacht voor iedere deelnemer.. Echt een aanrader!

I AM Vivian

Maastricht

Via een vriendin bij Anne-Marie terecht gekomen. Wat draag ik haar een warm hart toe. Ik kan het iedereen aanbevelen. Zeker de Acces Bars behandeling, maar ook de hypnose geeft zeer verrrassende resultaten.

 

Anne- Marie neemt de tijd en luistert. Heel prettig om dit zelf eens te ervaren. Lastig uit te leggen als je het zelf niet ondergaan hebt! Zeer tevreden en kan haar en haar praktijk alleen maar van harte aanbevelen.

 

Ook gestart met de olien van Young Living. Geen seconde spijt van deze aankoop. Wat zijn die natuurlijke producten toch fijn. ❤️

I AM Sheron

Maastricht

Wat een fijne Access Bars cursus hebben wij op 11 mei gehad. Anne Marie is kundig, oprecht! Dank je wel voor het aanleren van de deze mooie tool! Ik hoop er veel mensen mee te gaan helpen!

I AM Laura

Maastricht

Vandaag een Biotensor cursus gedaan.
Super tof! Veel meer geleerd dan ik vooraf verwacht had.

 

Lieve Anne Marie bedankt voor je tijd! Ik raad deze cursus iedereen aan. ontzettend waardevol. Veel liefs!

I AM Viv

Maastricht

Afgelopen zaterdag de Raindrop Technique mogen volgen bij Anne-Marie Korsten. Een hele mooie ervaring en goede begeleiding in de te volgen stappen van deze prachtige massage-techniek.


Dank je wel Anne-Marie voor de goede en fijne begeleiding!😘

I AM Miranda

Maastricht

Al een tijdje kwam ik Anne-Marie ‘tegen’ op fb en o.a. de acces bars trok mijn aandacht. Gisteren eindelijk de class mogen volgen. Wat een geweldige dag was dat... de tijd vloog om door de bezielende begeleiding van Anne Marie waardoor de energie alle ruimte kreeg om heerlijk te stromen en diverse onderwerpen de revue konden passeren en natuurlijk de mooie, fijne dames waar ik mee mocht samenwerken . Thnxx 😘

I AM Sandy

Maastricht

Workshop Biotensor

Ik wilde dit al heel graag leren en onder de begeleiding van Anne-Marie ging dat heel makkelijk. In begrijpbare taal werd alles uitgelegd. Fijn was het om te merken dat we met z'n allen een klik hadden waardoor het heel gezellig was. Ik kan het iedereen aanraden.

I AM Helène

Maastricht

Ik heb de Biotensor workshop bij Anne-Marie gevolgd en het is absoluut een aanrader! De manier waarop Anne-Marie je meeneemt in weten wat je weet en daarmee de kracht van de Biotensor inzet als vertaling is echt de moeite waard.


Daarnaast is haar kennis over etherische oliën ongekend en luister ik elke weer weer met plezier naar wat ze allemaal weet en kan bijdrage! Voor mij is Anne-Marie Korsten een bijzonder fijn mens om mee te werken en zijn!


Investeer hier zonder spijt in jezelf!

Enjoy!

I AM Saskia

Maastricht

Zo opgefokt als ik bij jou kwam gisteren, zo ontzettend relaxed ging ik naar huis! Die access bars behandeling is by far mijn favoriet. Het feit dat je me zó kunt laten ontspannen dat ik in slaap val.


Chapeau! Volgende keer weer graag.

I AM (via facebook)

Maastricht

Afgelopen maandag genoten van een access bars training. Fantastisch! Dankjewel Anne-Marie voor het begeleiden van onze vingers en de mooie training die je ons gegeven hebt.

I AM Denise

Maastricht

Er komt een moment waarop het emmertje ( in mijn geval, mijn hoofd ) overloopt. Ik besloot voor mezelf dat het tijd werd hier iets aan te doen. Maar wat en hoe en waarom eigenlijk. En.... stel je niet zo aan, iedereen heeft het druk tegenwoordig. Nu weet ik dat dit mijn reptielenbrein was dat mij maar al te graag tegen wilde houden om te veranderen.

Ik had behoefte aan rust in mijn hoofd, ik wilde weer even met twee voetjes op de grond staan. Mijn echte zelf weer kunnen zijn en daar dan volop van kunnen genieten. Wanneer je zelf lekker in je vel zit, heeft dat niet alleen een positieve uitwerking op jezelf maar ook op je omgeving.

Na een Reiki behandeling, liet Anne-Marie weten een Transformatie Traject te starten. Dit klonk stiekem als muziek in mijn oren maar ik vond het doodeng. Transformeren was precies wat ik wilde. Ik wilde veranderen, om een (nog) beter persoon te kunnen zijn, voor mijn omgeving maar vooral voor
mijzelf! Maar tegelijkertijd klonk het transformatie traject ook héél zwaar en beladen en was ik bang voor wat ik tegen ging komen. Bang voor het onbekende, de controle moeten loslaten!

Een paar maanden geleden heb ik mijn laatste sessie van het Transformatie Traject afgerond en kan ik terugkijken op alles wat ik samen met Anne-Marie heb mogen bereiken. Ik ben trots op mezelf dat ik deze stap heb durven nemen. Het was intensief, leerzaam, maar absoluut de moeite waard. Ik ben weer mezelf en heb nu weer de ruimte om verder te groeien. Omdat het traject zo van waarde is geweest volg ik nu een vervolgtraject, om de puntjes op de 'i' te zetten en maandelijks de ruimte te nemen voor mijn eigen doelen.

I AM Shareen

Maastricht

*Ik was op een punt in mijn leven waarin ik emotioneel vastgelopen was en ook lichamelijk was ik opgebrand. Ik ging op zoek naar een behandeling die mij vooruit zou kunnen helpen in deze situatie. Nadat ik mij verdiept had in verschillende behandelmethodes leek Guasha therapie mij het proberen waard.

 

Zo kwam ik bij de praktijk van Anne-Marie terecht. Vanaf de eerste behandeling voelde het vertrouwd en veilig. In eerste instantie kwam ik voor Guasha therapie maar al snel heb ik ook andere behandelingen ondergaan die elk weer op een andere manier bijdragen aan mijn emotionele en lichamelijke herstel. Wat ik heel fijn vind is dat Anne-Marie echt de tijd voor me neemt. Naast een behandeling is er ook voldoende ruimte voor een gesprek. Ik ben blij dat ik de stap gezet heb om die eerste afspraak te maken. Altijd al heb ik moeite gehad om echt te voelen en mijn emoties te uiten. Anne-Marie biedt mij een plek waar dit voor mij wel goed voelt. Ze biedt een luisterend oor, denkt begripvol mee met de moeilijkheden, maar ze durft me op sommige momenten ook te confronteren. Het is zeker geen gemakkelijk proces, maar ik voel dat er soms moeilijke diepe gevoelens gevoeld moeten worden om te kunnen groeien. Ik merk dan ook dat ik steeds meer in mijn kracht kom om mijn kwetsbaarheid te laten zien en te zijn wie ik ben. Ik heb veel geleerd in dit proces van bewustwording en daar ben ik enorm dankbaar voor.*

I AM naamloos

Maastricht

Ik hou van massages. Dus toen ik net in Maastricht woonde kwam ik bij Anne-Marie terecht en ervoer ik een prettige ontspanningsmassage. Niet alleen de massage was prettig. Ook het contact met Anne-Marie en de omgeving waarin gemasseerd werd, voelde warm en sfeervol aan. Ik voelde me al snel op mijn gemak.

Dus snel weer een afspraak gemaakt. Dit keer voor een Guasha behandeling. Dit doet Anne-Marie namelijk ook. En omdat mijn motto is ''je moet in je leven bijna alles een keer doen'' was ik hier wel benieuwd naar. Wat een ervaring! Eerst werd er door Anne-Marie rustig uitleg gegeven over de behandeling en een aantal vragen gesteld.

 

Daarna startte de behandeling. Het voelde prima aan en tussendoor werd er gezellig geklets. Ondanks dat ik onder de rode plekken zat, die op blokkades duidden, deed de behandeling eigenlijk geen pijn. Ik had verwacht dat ik me erna ''beurs'' en moe zou voelen, maar het tegenovergestelde bleek.

 

De volgende ochtend had ik energie voor 10 en leek het alsof ik de hele wereld aan kon en mijn hoofd een stuk ''leger'' was. Heerlijk ontspannen. En dit gevoel verdween niet meteen na een dag, maar bleef ruim een week aanhouden. De rode plekken werden met de dag minder en na 5 dagen waren ze weg. Happy me. Dit wilde ik vaker. Dit dus ook regelmatig gedaan. Iedere keer was het weer een fijne ervaring. Anne-Marie weet wat ze doet, heeft een luisterend oor en doet waar ze goed in is.

Zo ben ik ook via haar met etherische oliën in aanraking gekomen. Door haar enthousiasme en kundige uitleg ben ik ook enthousiast geworden en er mee aan de slag gegaan. Bij Anne-Marie kan ik altijd terecht voor tips en adviezen over de oliën. Dat is erg fijn. Ook hierbij weer kundigheid, een luisterend oor en een prettige sfeer waarbij ik me op mijn gemak voel! 


Anne-Marie, ik ben blij dat ik met jou in contact ben gekomen en we samen sparren als dat nodig is.

I AM Sandra

Maastricht

Het is inmiddels alweer een aantal jaren geleden dat ik voor het eerst bij Anne-Marie kwam. Ik ging voor een massage van de nek i.v.m. klachten. Ik werd heel vriendelijk ontvangen en het voelde heel vertrouwd. Nadat we even gesproken hadden stelde Anne-Marie voor om de guasha therapie in te zetten. Ik dacht...baat t niet dan schaadt t niet.

 

Nou wat voelde ik me daarna goed...de dag erna dacht ik dat ik kon vliegen. Toch was mijn geest nog niet helemaal klaar voor de guasha en ik ben een tijd niet meer geweest.

Echter een jaar later ben ik toch terug gegaan. Ik heb inmiddels een aantal behandelingen gehad en merk dat er veel verbeterd is. Ook ben ik via Anne-Marie in contact gekomen met etherische oliën. Deze gebruik ik veel en vooral de geestelijke werking is super. Inmiddels zelf ook al een hoop olie thuis. Niet geheel onbelangrijk: ik ben heel alert met aanrakingen van anderen en bij Anne-Marie is de eerste keer dat ik in slaap ben gevallen tijdens een behandeling. Twee keer zelfs! Dat had ik nooit in mijn leven gedacht. Ik kan altijd terecht voor vragen en ze is altijd heel erg vriendelijk en gastvrij!

I AM Sarah

Maastricht

Een van mijn cliënten had vandaag haar laatste sessie van het Transformatie Traject. Ik kreeg een prachtige kerstkaart met een boodschap die me diep raakt. Omdat dit is waar ik voor sta, omdat dit mijn missie is en ik dankbaar ben dat ik van waarde mag zijn voor haar en vele andere vrouwen.

"Wat jij hebt gedaan is nog niemand gelukt. Ik ben je zo ontzettend dankbaar hiervoor. Er is een last van mijn schouders gevallen. Eerst zag ik de transformatie niet bij mezelf, nu zeker wel. Ik ben weer mezelf. Ik ga onze wekelijkse ontmoetingen missen. Je raad, advies en inzichten. Dit was absoluut een van mijn beste keuzes van 2017!"

I AM Anne-Marie

Maastricht

Een bijzonder toegewijde vrouw die 12 weken geleden besloot om voor zichzelf te kiezen. Zij was bereid het werk te doen en aan de slag te gaan om een krachtiger leven te creëren. Lees hieronder haar evaringen met het transformatie traject.

Door jarenlang krachtig te willen blijven en te vechten voor alles wat ik lief heb, heb ik mezelf verwaarloosd. Wat op zowel lichamelijk als emotioneel vlak veel invloed had. Door meerdere heftige gebeurtenissen op vrij korte tijd belandde ik uiteindelijk in een burn-out. Ik was op alle vlakken volledig geblokkeerd. Ik ben toen op zoek gegaan naar gepaste hulp, en zo kwam ik in aanraking met het transformatie traject bij Anne-Marie. Gelijk na de eerste behandeling merkte ik al verschil (meer energie, emoties die los kwamen, inzicht over waar ik tegen aanloop en vast loop). 12 weken trouw iedere week een sessie. Waar ik iedere keer met plezier en veel zin naar uit keek. In deze 12 weken ben ik geëvolueerd van rups naar vlinder (zo is het hoe ik het omschrijf). Ik sta weer krachtig in mijn schoenen, voel waar mijn grens ligt en geef dit duidelijk aan. Ik heb weer veel meer energie, levenslust, ervaar veel meer plezier in kleine dingen van het leven. Sinds lange tijd voel ik me weer de persoon die er mag zijn, zoals sommige zeggen "je straalt weer". Gebeurtenissen die nu voorvallen kan ik beter aan en bekijk dit positief van alle kanten en breng dit ook over aan mijn kinderen, mijn partner en mijn omgeving. Ik kan alleen maar zeggen dat dit traject een echte aanrader is, het doet zoveel goeds op meerdere vlakken. Ik heb gekozen om nog een half jaar maandelijks te blijven gaan naar Anne-Marie, de puntjes op de i zetten en die stok achter de deur houden!

I AM Milena

Maastricht

Please reload

bottom of page