top of page

"Alles is energie. Zo simpel is het. Koppel de frequentie van de realiteit die je wilt (visie, gedachten en emoties) en dat is wat je zult krijgen. Het is niet anders. Dit is geen filosofie. Dit is natuurkunde" - Albert Einstein -

BIOTENSOR

Wist je dat ons lichaam voor 99,9% uit energie bestaat? Eigenlijk bestaat alles om ons heen uit energie met een unieke vibratie. Elke vibratie trilt op een bepaalde snelheid. Positieve energie zoals liefde en geluk, vibreren erg snel. Hoe sneller de vibratie, hoe hoger de frequentie. Als je positieve gedachten en gevoelens hebt, straal je dus energie met een hoge frequentie uit. Zo werkt ook de 'wet van de aantrekkingskracht'. Zo werkt onze wereld. Het is geen theorie. Het is wetenschap!

 

De biotensor is een hulpmiddel dat je kunt vergelijken met een wichelroede of pendel. Je kunt er dus energie mee testen. Bij het uittesten van voedingsmiddelen bijvoorbeeld, of welke dosis je van bepaalde essentiële oliën of andere producten kunt nemen om het gewenste resultaat te krijgen. Je kunt ook testen hoe je bepaalde producten het beste tot je kan nemen (smeren, innemen, inhaleren). Bij allergieën is de biotensor goed toe te passen. Het is vrij eenvoudig om te testen wat de eventuele boosdoener zou kunnen zijn. De biotensor mag eigenlijk in geen enkel huishouden of praktijk ontbreken. Bij I AM leer je in een korte tijd met de biotensor te werken. Na afloop van de workshop mag je de biotensor mee naar huis nemen.

                                           

Wat leer je in de workshop?

In de biotensor workshop leer je de techniek om ermee te kunnen werken. Om te kunnen testen met een biotensor is naast de vraagstelling, het vertrouwen in jezelf het allerbelangrijkst!


Aan de hand van een cursusmap begeleid ik je door de achterliggende theorie waarin je het nodige duidelijk zal worden. Tijdens het praktijkgedeelte leer ik je hoe je volwassenen, kinderen maar ook dieren kunt testen. Kortom, de basistechnieken van de biotensor worden je tijdens dit dagdeel aangereikt.

Deelname kost: € 150 inclusief cursusmap en exclusief biotensor.

Vooraf plannen we een korte online afspraak om af te stemmen welke biotensor bij je past zodat je die op tijd kan bestellen.

Kijk ook op eens op mijn Facebook pagina. Daar worden alle toekomstige evenementen weergegeven.

bottom of page