top of page

BASISTRAJECT

Het Basistraject is een mooie eerste stap naar meer balans in je leven. Je zal ervaren dat belemmerende overtuigingen en gedragspatronen milder worden of zelfs verdwijnen. Lichamelijke klachten worden aangepakt. Hierdoor krijg je weer ruimte om dat wat echt aandacht nodig heeft, vol energie aan te pakken.

In de eerste een-op-een sessie onderzoeken we waar je vastloopt. Ook kijken we naar wat nodig is om meer rust en ruimte te creëren, zodat je volop kunt genieten van alle facetten van je leven. De volgende sessies zullen, afhankelijk van de hulpvraag en je doelen, bestaan uit een combinatie van diverse methodes zoals Hypnotherapie, NEI-therapie, Guasha therapie, Access consciousness en Aromatherapie.  

 

Het Basistraject duurt 10 weken, waarbij je vijf sessies van 1,5 uur krijgt. Tevens zal bij de eerste en laatste sessie een iTOVI-scan* gedaan worden. 

 

Maak een afspraak voor een gratis intake.

Lees hier ervaringen van anderen die jou voor gingen.

* Met een klein apparaat wordt je lichaam gescand aan de hand van frequenties. Op die manier krijg je een snel overzicht van waar jouw lichaam/geest op dat moment uit balans is en welke oliën je kunt inzetten om hierin te ondersteunen. Een wetenschappelijk bewezen methode.

bottom of page