top of page

" SHARING LOVE, ONE DROP AT THE TIME"

BESTELLEN

 1. Log HIER in! Er staat automatisch LID aangevinkt (LET OP dit is belangrijk, want dan krijg je vanaf nu automatisch 24% memberkorting op deze en alle eventuele volgende bestellingen!). Dat je lid bent betekent niet dat je gebonden bent aan een abonnement. Je kunt het vergelijken met een inschrijving zoals je die misschien ook hebt bij een kledingwinkel. Selecteer Netherlands en de Nederlandse taal. Bij ‘Wie Young Living aan jou heeft voorgesteld’ zul je het nummer 3551034 zien staan bij ‘Sponsor ID’ en ‘Enroller ID’. Klik op ‘Doorgaan’. Je krijgt nu een pop-up scherm te zien dat ik (Anne-Marie Korsten) je welkom heet bij Young Living. Klik op ‘Doorgaan’. Dan komt er een cookie melding. Klik ook hier op ‘Doorgaan’.
   

 2. Vul al je persoonlijke gegevens in. Bedenk een ‘gebruikersnaam’, ‘wachtwoord’ en ‘PIN’ en vul deze in (noteer deze voor jezelf). Bij ‘Informatie over de verwerking van commissies’ hoef je niets in te vullen. Nadat je akkoord gaat met de voorwaarden van Young Living, kom je op de pagina om de Premium starterkit te bestellen. Let erop dat je de kit besteld met EU-plug! Wil je geen starterkit bestellen maar alleen losse producten? Klik dan op ‘Ga verder zonder starter kit”. Kies nu ‘Nee bedankt’ als je nog geen ER wilt aanmaken. Mocht je meteen al ER willen aanmaken (Essential Rewards is een spaarprogramma van Young Living) en voor gratis producten willen sparen, vul dan je verzendmethode, verzendadres en betaalmethode in en log uit zonder een bestelling te plaatsen. Ga dan verder met stap 5!
   

 3. Controleer de ingevulde gegevens en als deze kloppen kun je dit bevestigen. Indien je nog andere producten wilt bestellen (lege capsules of andere oliën), kun je dat nu doen. Klik dan op ‘ga door’ om eventuele aanvullende producten aan je bestelling toe te voegen. Wil je dit niet, dan selecteer je ‘check out’. Bij het volgende scherm kun je de ‘Verzend methode aangeven, controleer je ‘verzendadres’. En bij ‘Betaalgegevens’ voer je je betaalgegevens in. Ben je niet in het bezit van een creditcard? Je kunt heel eenvoudig een prepaid creditcard zoals de Skrill kaart aanvragen. Klik HIER voor meer info. Je kunt ook via PayPal betalen.
   

 4. Kijk nogmaals alles goed na en klik op ‘Akkoord’. Je bestelling is nu afgerond. Je ontvangt een bevestigingsmail van Young Living en daarna nog een van GLS dat je bestelling onderweg is. Levertijd is ongeveer 2 á 3 werkdagen. Indien je een Premium Starterkit hebt besteld ontvang je van mij een Nederlandstalig handboek. Je kunt dan ook toegevoegd worden aan twee Facebook groepen genaamd 'Rockin' Oil - Community' en 'In de olie community' waar je veel informatie kunt terugvinden over de oliën en je vragen kan stellen over het gebruik. Indien je dat wil kun je mij een FB vriendschapsverzoek sturen, dan kan ik je aan de groepen toevoegen.
   

 5. Je wilt met ER (Essential Rewards) meedoen en hebt reeds een account aangemaakt. Log opnieuw in en klik in de linkerkolom op ‘Essential Rewards’. Klik op ‘Doe nu mee’. Voeg nu de gewenste producten toe aan je maandelijkse order. Zorg dat je mandje gevuld wordt voor minimaal 50 PV. Klik op ‘Verwerkingsdag veranderen’ om een beschikbare datum te selecteren. Klik op ‘Verzendwijze’ en kies voor ‘Standard-autoship’. Sla dit op en controleer je bestelling. Check nogmaals of je aan het minimum PV (punten) voldoet. Klik op ‘Terug naar het overzicht van Essential Rewards’. Op deze pagina kun je tot 48 uur voor verzending van je order je winkelmandje zo vaak als je wilt aanpassen, je orderdatum aanpassen en je betalingsgegevens wijzigen.

  Veel plezier met je bestelling!

bottom of page