top of page

iTOVI SCAN

iTOVI-SCAN

Wat is een iTOVi?

De iTOVi is een klein draadloos apparaatje dat binnen een paar minuten jouw lichaam scant en hiermee een persoonlijke gezondheidsevaluatie genereert. Door middel van wetenschappelijke technologie en een gepatenteerd algoritme, bepaalt de iTOVi welke etherische oliën of supplementen op dat moment geschikt zijn als ondersteuning voor jouw gezondheid en welzijn.

Hoe werkt het?


Alles op aarde heeft een unieke energiefrequentie wat vibreert op een bepaalde frequentie. De iTOVi heeft de unieke frequentie van elke etherische olie en supplement opgeslagen. Via de elektroden op de iTOVi scanner worden deze frequenties door het lichaam verzonden, het lichaam geeft een respons hierop en de iTOVi meet deze reacties. De manier waarop iTOVi de reactie van het lichaam berekent is zeer nauwkeurig. Het maakt gebruik van een complex algoritme om de gegevens van de reacties te organiseren.

 

Het rapport


Als de scan is afgerond, is de respons van het lichaam op de frequentie van de etherische oliën en/of supplementen geregistreerd, geanalyseerd en samengesteld in een persoonlijk rapport. Op basis van deze informatie zal het rapport laten zien op welke oliën of supplementen je lichaam het sterkst een reactie heeft gegeven. Deze aanbevelingen worden daarna door I AM uitgewerkt in een protocol en per mail toegezonden. Met behulp van de aanbevolen oliën en/of supplementen kun je vervolgens je lichaam en geest ondersteunen en de frequenties weer terug in balans brengen.


De iTOVi scanner is geschikt voor iedereen, jong en oud, zwangeren, kinderen, mensen met een pacemaker en ook voor dieren.


iTOVi consult van 20 minuten inclusief protocol en exclusief etherische oliën €25,-

bottom of page